Logo hartvanenschede.nl
 • Alles
 • (3)
  Evenement
 • (1)
  Lezingen
 • (18)
  Sport
 • (5)
  Cursussen

Its 2020 on Tour

donderdag 22 oktober 19:30 uur

Rudolphi Productions

Maak kennis met het theatertalent van de toekomst.

Ieder jaar presenteert Rudolphi Producties aan het begin van het nieuwe theaterseizoen veelbelovend, pas afgestudeerd theatertalent in Het Debuut. Een drietal veelbelovende theatermakers gaat in Het Debuut op tournee door het land om zo het publiek kennis te laten maken met hun werk. De talenten voor deze tournee worden geselecteerd tijdens het ITS Festival. Dit jaar kon het ITS Festival vanwege de coronamaatregelen helaas geen doorgang vinden, en daarmee konden wij geen talent selecteren voor ons Debuut. Toch hebben we een mooi alternatief gevonden voor de reeds geplande tournee, die nu zonder invulling bleek: een ITS Festival op tournee!

Dit jaar gieten we de 30e editie van het ITS Festival eenmalig in een nieuwe vorm. In samenwerking met Rudolphi Producties gaan de afstudeervoorstellingen van de nieuwste generatie theatermakers on tour! Ieder theater biedt een of meer studenten een podium om hun werk te tonen. Maak in vijf weken en twaalf steden kennis met de nieuwe lichting makers, acteurs en performers.

Ontdek de afstudeervoorstellingen van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, de Toneelacademie Maastricht en ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten Arnhem.

Lees meer/bestel kaarten via utwente.nl/cultuur


deel deze activiteit

Locatie

Vrijhof, Universiteit Twente
Enschede
De Veldmaat 5
7522nm


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.